Schoolfoto´s bestellen

Schoolfotografie     ~ieder kind is uniek~

Na 10 jaar werkzaam te zijn geweest in het onderwijs, heb ik besloten om verder te gaan als fotograaf en me met name te richten op schoolfotografie. Wat is het een genot om kinderen voor de lens te hebben!

Hoe gaat het in z'n werk?
Als schoolfotograaf kom ik bij jullie op school om de kinderen op de foto te zetten zoals ze zijn. Lekker ontspannen, knuffelend met broer of zus en met de klas. Scholen betalen niets, ik zou alleen graag een plekje willen hebben in school om mijn studio op te bouwen. Als school krijgen jullie gratis de digitale foto's van de leerkrachten en leerlingen voor administratief gebruik en ontvangt iedere leerkracht een gratis afdruk van de groepsfoto.

Wat zijn de mogelijkheden:
- Portretten van alle kinderen
- Broer/zus foto's. Broers/zussen die niet op school zitten zijn ook welkom
- Klassenfoto's
- Teamfoto of losse portretten

Voor alle portretten, broer/zus foto en groepsfoto's geldt dat er zowel binnen als buiten gefotografeerd kan worden. Voor binnen hebben jullie keuze uit diverse kleuren achtergronden, zoals olijfgroen, grijs, blauw  textuur of een schoolbord. De houten achtergronden gebruik ik veelal op de grond, maar zijn ook als achtergrond mogelijk. Jullie geven aan welke achtergrond jullie willen en die neem ik op de fotodag mee. Daarnaast neem ik diverse attributen mee waar kinderen op kunnen zitten. Maar ik zal ook kinderen laten staan op de foto. 

Liever een natuurlijke achtergrond? Dat kan! We zoeken buiten een mooie frisse plek uit met een natuurlijke achtergrond. Buiten met een natuurlijke achtergrond. 
Klassenfoto's maken we speels op het schoolplein. 

Leerkrachtportretten kunnen buiten of binnen gemaakt worden, net als bij de leerlingen. Maar ik kan ze ook in de klas maken, tijdens het lesgeven in een natuurlijke setting. 

Bekijk mijn portfolio hieronder om een indruk te krijgen. Geïnteresseerd?! Leuk! Ik kom graag langs!

EBS de Fontein, Hoogeveen

EBS de Fontein, Hoogeveen

Binnen Schoolfotografie binnen gemaakt met behulp van studioverlichting

CNS Ommerkanaal

CNS Ommerkanaal

Buiten Schoolfotografie buiten met natuurlijk licht en een natuurlijke achtergrond

EBS de Fontein, Hoogeveen - Team

EBS de Fontein, Hoogeveen - Team

Teamfoto's voor de website van EBS de Fontein. Zie ook: https://defontein.pricoh.nl/onze-school/team 
 
 
E-mailen
Bellen
Map
Info
Instagram