MINISHOOTS SAHARA - ZATERDAG 26 AUGUSTUS & WOENSDAG 30 AUGUSTUS 

Wil jij een paar mooie foto's van jou en je partner, je gezin, je kinderen of gewoon van jezelf? Schrijf je dan in voor de MINISHOOTS OP ZATERDAG 26 AUGUSTUS (OVERDAG) OF WOENSDAGAVOND 30 AUGUSTUS OP DE SAHARA IN OMMEN!

De shoot duurt maximaal 20 minuten. Er is gelegenheid voor verschillende foto's en samenstellingen. Dus een foto van het hele gezin, alleen de kinderen of samen met de hond!

Is 20 minuten te kort of meer dan 6 personen? Boek dan twee tijdvakken

Na de fotodag selecteer en bewerk ik alle foto's met zorg! Zodra de foto's klaar zijn ontvangen jullie van mij de restfactuur en na betaling hiervan ontvangen jullie ALLE foto's in kleur én zwart-wit. Je ontvangt minimaal 10 à 15 door mij geselecteerde en bewerkte foto's, maar heb ik er meer dan ontvang je die ook! Zo heb je dus nooit extra kosten achteraf.

*** BIJ SLECHT WEER WORDT DE MINISHOOT VERPLAATST NAAR ZATERDAG 2 SEPTEMBER! Houd deze datum dus ook vrij als reservedatum! ***

KLEDINGTIPS!
Wat betreft de kleding is het mooi dat jullie op elkaar zijn afgestemd qua kleur. Het liefst zoveel mogelijk effen kleuren, want printjes ogen gauw te druk. Doe inspiratie op via Pinterest. Hier vind je talloze afbeeldingen van kleding & kleur combinaties die geschikt zijn voor fotoshoots! Zoek bijvoorbeeld op: ‘clothing inspiration family fotoshoot’ of ‘what to wear family fotoshoot of ‘colors family fotoshoot’.

SAHARA SHOOTS
20 min | € 125,- | incl. ALLE FOTO'S*

* = door mij bewerkte en geselecteerde foto's

Hoe gaat het in z'n werk?

  • Locatie: Sahara, Eerderveldweg in Ommen. Er is voldoende parkeergelegenheid.
  • De minishoot duurt max. 20 minuten. Wees op tijd.
  • Maximaal 6 personen. Meer personen? Boek twee shoots.
  • Inschrijven kan doormiddel van onderstaand formulier. Na inschrijving ontvang je zo snel mogelijk een bevestiging en hoor je of jouw tijd nog beschikbaar is.
  • Bij de bevestiging van de shoot vind je een betaallink voor de aanbetaling á € 50,-. Jouw plek is pas definitief bevestigd na ontvangst van betaling.
  • Annuleren kan uitsluitend schriftelijk (via email) tot uiterlijk twee week voor de shootdatum tegen de aanbetaling. indien de afspraak minder dan twee weken van te voren wordt geannuleerd, dient het volledige overeengekomen shootbedrag te worden voldaan.

Na de shoot:

  • Binnen twee tot vier weken ontvang je bericht dat jullie foto's klaar zijn en stuur ik ze na betaling op via WeTransfer in kleur én zwart-wit.

Overige voorwaarden:

  • Bij het boeken van de shoot ga je akkoord met de Algemene Voorwaarden;
  • Ilse van Harten fotografie kan ten alle tijden annuleren (bijv. bij slecht weer) en zal in overleg met de klant kosteloos een nieuwe datum plannen.
  • Bij het boeken van een minishoot geef je automatisch toestemming aan Ilse van Harten fotografie om de foto's te delen op sociale kanalen en de website. Liever niet? Laat het me weten.

 

Minishoot boeken?! Vul onderstaand formulier in en ik stuur je zo snel mogelijk een bevestiging van boeking. 

 
 
 
E-mailen
Bellen
Map
Info
Instagram