HERFST MINISHOOTS  IN HET BOS - ZATERDAG 28 OKTOBER 

Is het hoog tijd voor nieuwe foto's van jou en je partner, de zwangerschap, je gezin, je kinderen of gewoon van jezelf in een prachtig bos midden in de herfst? Schrijf je dan in via onderstaand formulier voor de HERFST MINISHOOTS OP ZATERDAG 28 OKTOBER! 
De shoot duurt maximaal 20-25 minuten. Er is gelegenheid voor verschillende foto's en samenstellingen. Dus een foto van het hele gezin, alleen de kinderen etc. 

Nieuw bij deze minishoots: KIES ZELF JOUW MINISHOOT!

 • GOUD: € 139,- incl. ALLE foto’s én MINI HARMONICA fotoboekje twv € 29,95!
 • ZILVER: € 89,- incl. 8 digitale foto’s
 • BRONS: € 59,- incl. 3 digitale foto’s

Na de fotodag selecteer en bewerk ik alle foto's met zorg! Zodra de foto's klaar zijn ontvang je van mij bericht. 

MINISHOOT GOUD
Bij minishoot GOUD ontvang je ALLE door mij geselecteerde en bewerkte foto's. Tenminste 15 à 20 foto's in hoge resolutie. Heb ik er meer, dan krijg je die ook. Zo heb je nooit kosten achteraf! En... een heel leuk MINI HARMONICA boekje (7X7 cm) als aandenken aan deze minishoot. Je kiest zelf de kleur van de omslag.

MINISHOOT ZILVER OF BRONS
Kies je voor minishoot ZILVER of BRONS dan ontvang je, zodra de foto's klaar zijn, van mij een galerij en kies je jouw foto's uit. Wil je meer bestellen dan kan dat voor € 8,50 per stuk. Ook een Harmonicaboekje? Normaal kosten deze € 29,95 maar bij deze minishoots bestel je ze voor € 24,95! 

KLEDINGTIPS & FOTOSTUDIO ACHTERGROND!
Wat betreft de kleding is het mooi dat jullie op elkaar zijn afgestemd qua kleur. Het liefst zoveel mogelijk effen kleuren, want printjes ogen gauw te druk. Doe inspiratie op via Pinterest. Hier vind je talloze afbeeldingen van kleding & kleur combinaties die geschikt zijn voor fotoshoots! Zoek bijvoorbeeld op: ‘clothing inspiration family fotoshoot’ of ‘what to wear family fotoshoot of ‘colors family fotoshoot’. 

Draag veel laagjes als het koud is. Dan kan de jas zoveel mogelijk uit blijven tijdens de shoot.

Hoe gaat het in z'n werk?

 • Locatie: Spaarbankbos Hoogeveen. Er is voldoende parkeergelegenheid. Exacte locatie volgt na aanmelding.
 • De minishoot duurt max. 20-25 minuten. Wees op tijd.
 • Maximaal 6 personen. Meer personen? Boek twee shoots.
 • Inschrijven kan doormiddel van onderstaand formulier. Na inschrijving ontvang je zo snel mogelijk een bevestiging en hoor je of jouw tijd nog beschikbaar is.
 • Bij de bevestiging van de shoot vind je een betaallink voor de aanbetaling á € 25,-. Jouw plek is pas definitief bevestigd na ontvangst van betaling.
 • Annuleren kan uitsluitend schriftelijk (via email) tot uiterlijk twee week voor de shootdatum tegen de aanbetaling. indien de afspraak minder dan twee weken van te voren wordt geannuleerd, dient het volledige overeengekomen shootbedrag te worden voldaan.

Na de shoot:

 • Binnen twee tot vier weken ontvang je bericht dat jullie foto's klaar zijn en stuur ik de foto's na betaling op via WeTransfer in kleur én zwart-wit. Harmonicaboekjes worden per post opgestuurd. 

Overige voorwaarden:

 • Bij het boeken van de shoot ga je akkoord met de Algemene Voorwaarden;
 • Ilse van Harten fotografie kan ten alle tijden annuleren (bijv. vanwege te weinig inschrijvingen of bij slecht weer) en zal in overleg met de klant kosteloos een nieuwe datum plannen. 
 • Bij het boeken van een minishoot geef je automatisch toestemming aan Ilse van Harten fotografie om de foto's te delen op sociale kanalen en de website. Liever niet? Laat het me weten.

 

Minishoot boeken?! Vul onderstaand formulier in en ik stuur je zo snel mogelijk een bevestiging van boeking. 

 
 
 
E-mailen
Bellen
Map
Info
Instagram